Sopa de bolets
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Fredolics,
- Un brotet de farigola,
- Pa sec,
- Ametlles torrades,
- Un ou,
- Mantega,
- Sal i aigua.
4 racions
Elaboració
En una paella, es salten els fredolics amb la mantega.
Se'n reserva la majoria i es posa a bullir la resta, en una olla, amb aigua i la farigola.
Quan ha fet una bona bullida, es treu el brot de farigola i es bat la sopa amb un batedor elèctric, fins que els bolets quedin ben triturats.
Llavors si posa la resta de bolets, el pa sec, les ametlles, pelades i picades al morter, i la sal.
Quan el pa hagi revingut, s'hi tira l'ou trencat i, acte seguit, es bat amb un batedor manual, fins que l'ou faci fils i el pa estigui esmicolat.
Notes
Es poden utilitzar fredolics, que és la forma original, o qualsevol barreja de bolets, frescos o conservats al natural. També es pot usar, en comptes d'aigua clara, l'aigua de bullir-los quan se'n fa la conserva.
Etiquetes: Sopa de bolets Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3566 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.