Gaspatxo català

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Pebrot vermell
  • 1 pebrot verd prim
  • 1 ceba blanca
  • 1 cogombre
  • 4 tomàquets ben madurs
  • 4 cullerades de vinagre de vi blanc "Penades"
  • 150 gr de mongetes cuites
  • 3 cullerades d'allioli
  • 1 arengada salada
  • Crostons de pa fregit
  • Sal i aigua

4 racions

Elaboració

Es fa el gaspatxo com tingueu costum de fer-ho, però en lloc de posar-hi pa, si trituren les mongetes i l'allioli, i en anar-ho a servir si afegeix l'arengada (un cop rentada i neta de pell i espines, tallada tiretes ben fines) pel damunt juntament amb el pa fregit.

Notes

Si voleu que el pa fregit no agafi molt oli, es congela abans de fregir-lo posant-lo a la paella directament amb molt poc oli sal i pebre i remenant constantment fins que sigui rosset. En lloc de l'arengada es pot utilitzar anxoves de l'Escala ben desalades, aixugades i marinades amb oli d'oliva.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1643 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: