Costelles de porc amb salsa de xampinyons
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 costelles de porc magres
- 400 grams de xampinyons frescos
- 3 decilitres de brou de verdures
- 2 decilitres de llet sencera
- 2 cullerades de crema agra
- 1 cullerada de Maizena
- sal i pebre
- i 50 grams de formatge parmejano ratllat
Elaboració
Salpebreu les costelles al gust i fregir amb una mica d'oli i una mica d'aigua.
Retira la carn de la paella i salta els bolets amb els sucs que han quedat a la paella.
Afegeix el brou de verdures.
Barreja la llet, la crema agra, la maizena i afegeix als bolets.
Deixa coure fins que quedi una salsa lleugerament espessa.
Col · loca les costelles en una font per forn i es cobreix amb la salsa de xampinyons s'empolvora per damunt amb uns 50 grams de formatge ratllat i es gratina al forn prèviament escalfat a 200 graus, quan prengui un color daurat se serveix immediatament
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Enllaça aquesta recepta:
827 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.