Pop amb allioli
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de pop net (o popets grossos)
- 1/2 kg de patates
- 1 ou
- All, oli, sal
4 racions
Elaboració
Bulliu el pop després de copejar-lo fins que estigui tendre o haver-lo tingut al congelador.
Reserveu un cullerot de l’aigua de coure’l.
Bulliu les patates en aigua amb sal.
Feu un allioli amb ou, y all segons el vostre gust amb oli d’oliva i negueu-lo amb l’aigua que heu reservat de
bullir el pop.
Ajunteu les patates no gaire escorregudes i el pop tallat a trossos mitjanets i regueu aquest plat típic dels
pescadors de Badalona amb l’allioli negat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2174 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.