Pop amb allioli

Ingredients

  • 400 g de pop net (o popets grossos)
  • 1/2 kg de patates
  • 1 ou
  • All, oli, sal

4 racions

Elaboració

Bulliu el pop després de copejar-lo fins que estigui tendre o haver-lo tingut al congelador.
Reserveu un cullerot de l’aigua de coure’l.
Bulliu les patates en aigua amb sal.
Feu un allioli amb ou, y all segons el vostre gust amb oli d’oliva i negueu-lo amb l’aigua que heu reservat de
bullir el pop.
Ajunteu les patates no gaire escorregudes i el pop tallat a trossos mitjanets i regueu aquest plat típic dels
pescadors de Badalona amb l’allioli negat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2174 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, aquesta recepta, jo la tinc penjada com : Pop ofegat amb allioli.És una recepta que té 50 anys d'antigüitat. Si la vols llegir, veuras que és força interesant. Una abraçada. Quim.
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
La teva recepta la trobo més completa, me l'he passat al meu arxiu de favorites, gràcies i un fort "trenca costelles" Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: