Conill a la muntanyesa amb bolets

Ingredients

  • 1.3 kg de conill
  • 250 g de bolets
  • 1/2 kg de cebes
  • 1 tomàquet
  • 50 g de pinyons i ametlles
  • 1 got de vi blanc
  • Fons de pollastre, pot ser de pastilla
  • 2 pebrots choriceros
  • 10 cullerades d'oli d'oliva
  • farina
  • pebre
  • Sal.

4 racions

Elaboració

Passar per farina el conill prèviament net, tallat i salpebrat.
Daurar en oli d'oliva i posar-lo en una cassola amb el vi a foc lent perquè es redueixi.
Sofregir en una paella les cebes i el pebrot vermell tallats en juliana juntament amb la polpa prèviament extreta dels pebrots choriceros i el tomàquet pelat i sense llavors.
Afegir el fons de pollastre i un cop reduït, passar pel xinès.
Incorporar al conill.
Picar els pinyons i les ametlles amb una mica de fons, afegir al guisat i coure.
Saltejar els bolets i afegir-los al conill.
Rectificar el punt de sal i servir quan el conill estigui tendre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1660 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: