Conill a la muntanyesa amb bolets
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1.3 kg de conill
- 250 g de bolets
- 1/2 kg de cebes
- 1 tomàquet
- 50 g de pinyons i ametlles
- 1 got de vi blanc
- Fons de pollastre, pot ser de pastilla
- 2 pebrots choriceros
- 10 cullerades d'oli d'oliva
- farina
- pebre
- Sal.
4 racions
Elaboració
Passar per farina el conill prèviament net, tallat i salpebrat.
Daurar en oli d'oliva i posar-lo en una cassola amb el vi a foc lent perquè es redueixi.
Sofregir en una paella les cebes i el pebrot vermell tallats en juliana juntament amb la polpa prèviament extreta dels pebrots choriceros i el tomàquet pelat i sense llavors.
Afegir el fons de pollastre i un cop reduït, passar pel xinès.
Incorporar al conill.
Picar els pinyons i les ametlles amb una mica de fons, afegir al guisat i coure.
Saltejar els bolets i afegir-los al conill.
Rectificar el punt de sal i servir quan el conill estigui tendre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1660 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.