Mongetes blanques amb espinacs
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 300 grams de mongetes blanques.
- 100 grams d'espinacs.
- 75 grams de tomàquet madur.
- 100 grams de ceba.
- Una branca de julivert.
- 1 gra d'all.
- ½ culleradeta de pebre vermell dolç.
- Oli.
- Sal
4 racions
Elaboració
Posem les mongetes en remull, en aigua freda, durant la nit anterior.
L'endemà escorrem i traslladem a una cassola.
Afegim la ceba picada, el tomàquet pelat i tallat a trossos petits, el llorer, l'all, el julivert, el pebre vermell, l'oli cru i es cobreix amb aigua freda.
Quan trenca el bull, baixem el foc, i deixem coure lentament, procurant que les mongetes estiguin sempre cobertes d'aigua, perquè no deixin anar la pell.
Coem durant 90 minuts o fins que estiguin tendres, assaonem de sal, afegim els espinacs nets i trossejats. Seguim coent poc a poc durant 5 minuts.
Retirem del foc i es deixen reposar, tapades, uns deu minuts abans de servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5650 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.