Mongetes blanques amb espinacs

Ingredients

  • 300 grams de mongetes blanques.
  • 100 grams d'espinacs.
  • 75 grams de tomàquet madur.
  • 100 grams de ceba.
  • Una branca de julivert.
  • 1 gra d'all.
  • ½ culleradeta de pebre vermell dolç.
  • Oli.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Posem les mongetes en remull, en aigua freda, durant la nit anterior.
L'endemà escorrem i traslladem a una cassola.
Afegim la ceba picada, el tomàquet pelat i tallat a trossos petits, el llorer, l'all, el julivert, el pebre vermell, l'oli cru i es cobreix amb aigua freda.
Quan trenca el bull, baixem el foc, i deixem coure lentament, procurant que les mongetes estiguin sempre cobertes d'aigua, perquè no deixin anar la pell.
Coem durant 90 minuts o fins que estiguin tendres, assaonem de sal, afegim els espinacs nets i trossejats. Seguim coent poc a poc durant 5 minuts.
Retirem del foc i es deixen reposar, tapades, uns deu minuts abans de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5650 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: