Costella de porc amb cloïsses
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de costellas de porc (talladas a un gruix d`uns tres dits)
- 800 grams de cloïsses
- 1 ceba
- All al gust
- Julivert abundant
- 1 cullerada de taperas
- 1 ou dur
- Vinagre suau
- Sal i oli
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli ben calent, feu enrossir les costelles, ja salades i amb un pensament de pebre.
Un cop rosses, hi afegireu la ceba tallada a rodelles ben fines i els alls, també tallats finets.
En un morter, aixafeu un parell de grans d’all amb una mica de sal, el julivert i les tàperes: tot això ha d’arribar a fer una
pasta fina, que acabareu de lligar amb el rovell de l’ou dur i ho deixatareu després amb una mica de vinagre.
Renteu amb força aigua les cloïsses, que haureu deixatuna bona estona amb aigua i sal perquè deixin anar la
sorra, si en tenien.
Comproveu que les costelles siguin cuites al punt i tireu-hi per sobre les cloïsses; el foc ara ha de ser viu, perquè les
petxines s’obrin.
Quan siguin obertes, tireu-hi la picada del morter.
Tot ben barrejat i les cloïsses ben obertes, ho traureu del foc i ja ho podreu dur a taula.
Notes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.