Cigrons guisats amb curri
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Oli d'oliva,
- 1 gra d'all,
- 1 ceba,
- 2 cebes tendres,
- 1 culleradeta de curri,
- 1 tassa de cigrons sense remull
- Un grapat de mongetes verdes,
- 1 nap,
- 1 pebrot verd,
- 1/2 porro,
- Sal,
- 2 tomàquets mitjans
- I 1 o 2 pastanagues
4 racions
Elaboració
Posar en remull els cigrons la nit anterior.
Coure amb abundant aigua els cigrons amb un porro, nap, ceba, mongetes verdes i pastanagues.
Salar i deixar fer a foc baix fins que els cigrons estiguin tendres.
Reservar.
Piqueu en quadradets fins el tomàquet pelat, dos o tres cebes tendres i un pebrot verd.
Sofregir primer la ceba tendra i el pebrot i quan estiguin ofegats afegir el tomàquet i un all sencer sense pelar, que després retirem.
Afegir al sofregit una culleradeta de curri.
Remenar.
Quan els cigrons estiguin tous els afegim al sofregit amb una mica del seu brou i deixem coure altres 10 o 15 minuts.
Notes
Aquesta plat es pot acompanyar amb arròs blanc. El brou d'haver cuit els cigrons i verdures, que sobre, es pot utilitzar per fer una bona sopa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1034 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.