Amanida d'arròs i panses
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 gotet d'arròs basmati
- 50 g de formatge blau
- 1 grapat de brots tendres enciam
- 25 g de panses
- 5 Avellanes
- 1 rajolí de brandi
- 1 Cebolleta
- 1 cullerada de mel
- 1 cullerada de vinagre de Mòdena
- ½ Llimona
- 6 cullerades d'oli d'oliva
- Sal en escates
- Pebre
Elaboració
En primer lloc piquem la ceba tendra en juliana.
Coem el gotet d'arròs, seguint les indicacions del fabricant.
Remullem les panses en aigua i Brandy.
En un bol, barregem la ceba, els brots tendres i incorporem les panses, les avellanes picades i el formatge blau a daus.
Afegim l'arròs.
Preparem la vinagreta en un bol emulsionant la mel, el vinagre, la llimona, oli, sal en escates i pebre. Amb ajuda d'una forquilla la lliguem.
Amanim l'amanida d'arròs i servim.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1274 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.