Amanida d'arròs i panses

Ingredients

  • 1 gotet d'arròs basmati
  • 50 g de formatge blau
  • 1 grapat de brots tendres enciam
  • 25 g de panses
  • 5 Avellanes
  • 1 rajolí de brandi
  • 1 Cebolleta
  • 1 cullerada de mel
  • 1 cullerada de vinagre de Mòdena
  • ½ Llimona
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • Sal en escates
  • Pebre

Elaboració

En primer lloc piquem la ceba tendra en juliana.
Coem el gotet d'arròs, seguint les indicacions del fabricant.
Remullem les panses en aigua i Brandy.
En un bol, barregem la ceba, els brots tendres i incorporem les panses, les avellanes picades i el formatge blau a daus.
Afegim l'arròs.
Preparem la vinagreta en un bol emulsionant la mel, el vinagre, la llimona, oli, sal en escates i pebre. Amb ajuda d'una forquilla la lliguem.
Amanim l'amanida d'arròs i servim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1274 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: