Macarrons estofats

Ingredients

  • 500 g de macarrons
  • 1 ceba
  • 2 tomàquets madurs ratllats
  • 2 pastanagues
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d'oliva verge
  • 1 gra d'all
  • 200 g de costella de porc
  • 200 g de magre de porc
  • 1 falca de parmesà per ratllar
  • Farigola

4 racions

Elaboració

En primer lloc, en una cassola amb oli, daurem la carn salpebrada amb els alls.
A continuació, afegim la pastanaga, la ceba i la farigola.
Esperem fins que està tot cuit
Quan ho tinguem llest, afegim el tomàquet.
Cobrim amb aigua, posem a punt de sal i deixem coure a foc viu.
Quan el magre estigui ben cuit, incorporem els macarrons. Deixem fins que estiguin ben cuits i llest.
Servim amb una mica de parmesà ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

896 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: