Macarrons estofats
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 500 g de macarrons
- 1 ceba
- 2 tomàquets madurs ratllats
- 2 pastanagues
- Sal
- Pebre
- Oli d'oliva verge
- 1 gra d'all
- 200 g de costella de porc
- 200 g de magre de porc
- 1 falca de parmesà per ratllar
- Farigola
4 racions
Elaboració
En primer lloc, en una cassola amb oli, daurem la carn salpebrada amb els alls.
A continuació, afegim la pastanaga, la ceba i la farigola.
Esperem fins que està tot cuit
Quan ho tinguem llest, afegim el tomàquet.
Cobrim amb aigua, posem a punt de sal i deixem coure a foc viu.
Quan el magre estigui ben cuit, incorporem els macarrons. Deixem fins que estiguin ben cuits i llest.
Servim amb una mica de parmesà ratllat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.