Col lombarda amb pomes

Ingredients

  • 1 col vermella
  • 2 poms
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 clau despecia
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ratlla la col vermella, picar la ceba i elimina el nucli de les pomes, tallalas a daus.
Salteja la ceba en la mantega, afegeix la col i cuina per uns 5 minuts mentre s'agita.
Afegeix les pomes i les espècies i posa una mica d'aigua,
Tapa i cuina durant uns 20 minuts.

Notes

Aquest plat se serveix a Suisa per al gall dindi de Nadal. Però també s'adapta perfectament a totes les receptes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

M Pilar MARTINEZ i ALMENDROS diu:
Bon dia Joan,

Pot substituir-se la mantega per oli? Procuro evitar els greixos animals a la meva alimentació (per temes de salut).

Moltes gràcies.

M. Pilar
Joan Corminas diu:
Hola amiga M.Pilar
Pots substituir perfectament la mantega per oli d'oliva, per aquí es fa servir bastant la mantega per cuinar, però jo cuino sempre amb oli d'oliva per als sofregits, i per als fregits que es necessita més quantitat ús de oli de gira-sol o de cacauets. Espero haver-te ajudat en el teu dubte. Rep una forta abraçada de Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: