Col lombarda amb pomes
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 col vermella
- 2 poms
- 2 cullerades de mantega
- 1 clau despecia
- 1 fulla de llorer
- 1 ceba
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ratlla la col vermella, picar la ceba i elimina el nucli de les pomes, tallalas a daus.
Salteja la ceba en la mantega, afegeix la col i cuina per uns 5 minuts mentre s'agita.
Afegeix les pomes i les espècies i posa una mica d'aigua,
Tapa i cuina durant uns 20 minuts.
Notes
Aquest plat se serveix a Suisa per al gall dindi de Nadal. Però també s'adapta perfectament a totes les receptes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.