Rotlle de carn amb herbas aromaticas i pastanagues glacejades

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 2 llesques de pa blanc del dia abans (uns 70 grams)
  • 1 dl de llet, calenta
  • 600 g de carn mòlta (carn de vedella i carn de porc)
  • 2 ous durs
  • 100g de cogombrets en vinagre tallats a daus
  • 1 ceba finament picada
  • 2 grans d'all, premsats,
  • De cada herba 1 cullerada i mitja ( marduix i romaní ),
  • 1/2 manat de julivert finament picat
  • 3 cullerades de pa ratllat
  • ½ culleradeta de pebre
  • 2 dl de vi blanc
  • 1 dl de marsala
  • Una mica de sal
  • 3 cullerades de pa ratllat

Pastanagues :

  • 1 cullerada de mantega
  • 600 grams de Pastanagues talladas a tires
  • 1 Schalotte tallada tires
  • ½ dl d'aigua
  • ½ culleradeta de sal
  • ½ cullerada de sucre
  • ¼ culleradeta de pebre molt
  • 1/2 cullareta de mantega

4 racions

Elaboració

Carn :
Talla i elimina la crosta del pa i posa-ho esmicolat en un bol
Afegeix la llet i deixa una estona perquè s'estovi
Afegeix la carn picada i tots els altres ingredients i salpebra al gust
Treballa la massa amb les mans a sobre d'una mica de pa ratllat i forma una rotllo en forma de pa
Escalfa una mica de mantega en una paella antiaderent de teflon, baixa un mica la temperatura i dora el rotllo per tots els costats a una temperatura mitjana, aproximadament uns 10 minuts
Retira i posal en un recipient adecuat per courel
Mulla amb el vi i el marsala i cuina a foc baix, rostir el rotllo de carn durant aproximadament 40 minuts amb el recipient tapat i dona-li la volta una vegada, durant la cocció
Treure el rotllo de carn i tapat deixar reposar 10 minuts.
Filtra la salsa que ha quedat en el recipient i asaborir si fos necessari
Talla el rotllo de carn a rodanxes, presentar en un plat i tirar-hi la salsa per sobre, servir amb las pastanagas glacejades

Pastanages :

Calenta la mantega
Sofregeix 600 g de pastanagues, tallades diagonalment i la escalunya tallada a tires
Afegeix ½ dl d'aigua, coure a foc lent
Salpebra i cobert amb la tapa cou uns 15 minuts, que quedin al dente
Treu la tapa i deixa coure fins que el líquid s'evapori per complet
Afegeix la mantega i el sucre.
Dona unes voltes al conjunt fins que les pastanagues es vegin brillants

Notes

aquest plat es pot servir amb tallarines


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

899 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: