Ensaladilla russa de pasta

Ingredients

  • 500 grams de llacets
  • 150 grams de tonyina en oli d'oliva
  • 100 grams de cogombres i cebetes en vinagre
  • 50 grams d'olives farcides d'anxoves
  • 50 grams de pèsols bullits (frescos o congelats)
  • 1 pastanaga tendra
  • 100 grams de pebrots morrons
  • 2 ous durs tallats a grills
  • 150 grams de maionesa
  • Oli d'oliva
  • Vinagre de modena blanc
  • Sal i
  • Pebre verd

4 racions

Elaboració

Coure la pasta al dente en abundant aigua bullint, lleugerament salada, remenant de tant en tant durant la cocció.
Un cop estigui cuita al punt, escórrer i refredar sota l'aixeta durant uns instants.
A continuació, abocar en una safata de servir i condimentar amb una salsa feta amb oli, vinagre, una mica de sal i uns grans de pebre verd picats, tot això ben batut.
Afegir la tonyina i la resta dels ingredients, barrejar bé, i per últim afegir la maionesa.
Abocar en una font de servir i adornar per sobre amb pastanaga ratllada, pebrots a tires i ous durs, al gust i fantasia de cada un.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2429 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: