Spaghetti amb salsa de fonoll i olives
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g d'espaghetti
Per la Salsa :
- 400 g de fonoll, tallat a rodanxes fines
- 100 g olives verdes o negres
- Mantega per cuinar
- 1 dl de vi blanc o suc de raïm
- 1 dl de brou fort de verdures
- 100 g de formatge de cabra o sbrinz ratllat
- Pebre
- Unes fulles de fonoll per adornar
4 racions
Elaboració
Per la salsa :
Saltar amb la mantega el fonoll i les olives , afegir el vi i el brou, tapa, i cou fins que tot estigui tendre
Cou els spaghetti en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente.
Escórre i barreja amb la salsa.
Serveix immediatament en plats escalfats, escampa formatge i pebreja al gust.
Aromatiza amb la pell y el suc de la llimona
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
955 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.