Spaghetti amb salsa de fonoll i olives

Ingredients

  • 500 g d'espaghetti

Per la Salsa :

  • 400 g de fonoll, tallat a rodanxes fines
  • 100 g olives verdes o negres
  • Mantega per cuinar
  • 1 dl de vi blanc o suc de raïm
  • 1 dl de brou fort de verdures
  • 100 g de formatge de cabra o sbrinz ratllat
  • Pebre
  • Unes fulles de fonoll per adornar

4 racions

Elaboració

Per la salsa :

Saltar amb la mantega el fonoll i les olives , afegir el vi i el brou, tapa, i cou fins que tot estigui tendre
Cou els spaghetti en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente.
Escórre i barreja amb la salsa.
Serveix immediatament en plats escalfats, escampa formatge i pebreja al gust.
Aromatiza amb la pell y el suc de la llimona


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

955 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: