Amanida de pasta amb cogombre i blat de moro

Ingredients

  • 400 g de fideus gruixuts cur-vats
  • 80 g de pernil
  • 1 ou du
  • 80 g de cogombre fresc
  • 50 g de grans de blat de moro

Salsa :

  • 3 cullerades d'oli de gira-sol
  • Una mica de pebre
  • 3 cullerades de vinagre
  • 1 cullerada de mostassa i
  • Una mica de sal

4 racions

Elaboració

Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente i deixa refredar.
Talla el cogombre fresc, el pernil i l'ou en cubs petits.
Barreja tots els ingredients de la salsa i assaona amb un polsim de gust picant.
Mescla tots el ingredients amb la salsa i deixa reposa una estona a la nevera abans de servir


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1499 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

4 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, et felicito per haver arribat a la recepta nº 500, segueix així penjant les teves magnifíques receptes. Rep una forta abraçada. Quim Lleonart.
Josuè O'Donell diu:
Una altra que m'apunto per a la col·lecció de les amanides de pasta.

Gràcies Joan.
Joan Corminas diu:
Amic Josuè :
M'alegra molt que et vagin agradant les receptes d'amanides de pasta, aquí per a nosaltres és molta costum, l'ús d'aquesta classe de receptes estiuenques. Encara tinc unes quantes mes per anar publicant, digues si t'interessen altres receptes d'amanides estiuenques a base de, salsitxes, fruites, verdures, etc. Rep una forta abraçada de Joan.c
Joan Corminas diu:
Gràcies amic Quim:
Continuaré fent el que pugui i aniré passant receptes per a tots els amics del Fòrum. Ja et telefone-arè algun dia de les meves vacances, tot i no tinc decidit a on vaig, en principi Portugal i Galícia a menjar bon peix. Me'n vaig el 3 de juliol fins al 28 d'agost. Em porto l'ordinador i tot prenent el sol passaré alguna recepta. Rep una forta abraçada del teu amic Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: