Amanida de pasta amb cogombre i blat de moro
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de fideus gruixuts cur-vats
- 80 g de pernil
- 1 ou du
- 80 g de cogombre fresc
- 50 g de grans de blat de moro
Salsa :
- 3 cullerades d'oli de gira-sol
- Una mica de pebre
- 3 cullerades de vinagre
- 1 cullerada de mostassa i
- Una mica de sal
4 racions
Elaboració
Cou la pasta en abundant aigua amb sal fins que estigui al dente i deixa refredar.
Talla el cogombre fresc, el pernil i l'ou en cubs petits.
Barreja tots els ingredients de la salsa i assaona amb un polsim de gust picant.
Mescla tots el ingredients amb la salsa i deixa reposa una estona a la nevera abans de servir
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.