Amanida de pasta amb tonyina i blat de moro
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 g de pasta (llacets)
- 1 llauna de tonyina
- 1 llauna petita de blat de moro
- 100 gr. de formatge provolone tallat a cuadrets
Salsa :
- 16 cullerades d'oli de gira-sol
- 8 cullerades de vinagre
- 2 a 3 cullerades de maionesa
- 1 cullereta de mostassa
- Una mica d'orenga
- Una mica de julivert
- Sal i
- Pebre
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta en aigua bullint, segons les instruccions del paquet, o fins que estigui al dente.
Cola la pasta i deixa refredar en un bol.
Posa l'oli, el vinagre, la maionesa, la mostassa i les herbes en un bol, i barreja bé
Condimenta amb sal i pebre.
Desfés la tonyina a trossets, i amb el blat de moro i el provolone afegeix a la pasta freda.
Per últim afegeix la salsa i barreja tot bé.
Deixa reposar a la nevera abans de servir
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1647 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.