Macarrons gratinats amb verdures

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 grams de macarrons
  • 1 pebrot escalivat
  • 1/2 bròquil
  • 1 carabassó
  • 1 albergínia
  • 2 grans d’all
  • 1 grapat d’ametlles torrades
  • 3 cullerades de formatge molt
  • oli d’oliva
  • sal
  • pebre

4 racions

Elaboració

Fes bullir aigua abundant amb sal en un cassó i aboca-hi els macarrons. A mitja cocció, afegeix-hi el bròquil tallat. Quan els macarrons estiguin al dente, escorre’ls i reserva’ls. Renta el carabassó i l’albergínia, talla’ls a trossos. Pela i pica els grans d’all. Escalfa 3 cullerades d’oli en una paella i salta-hi les dues verdures amb l’all durant 6 minuts. Mescla els macarrons i el bròquil amb el pebrot tallat a tires i les verdures saltades i introdueix-los en una plata refractària. Pica les ametlles i escampa-les per sobre els macarrons amb el formatge ratllat. Posa-ho al forn a 180º durant 10 minuts i serveix-ho calent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3390 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: