Macarrons gratinats amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams de macarrons
- 1 pebrot escalivat
- 1/2 bròquil
- 1 carabassó
- 1 albergínia
- 2 grans d’all
- 1 grapat d’ametlles torrades
- 3 cullerades de formatge molt
- oli d’oliva
- sal
- pebre
4 racions
Elaboració
Fes bullir aigua abundant amb sal en un cassó i aboca-hi els macarrons. A mitja cocció, afegeix-hi el bròquil tallat. Quan els macarrons estiguin al dente, escorre’ls i reserva’ls. Renta el carabassó i l’albergínia, talla’ls a trossos. Pela i pica els grans d’all. Escalfa 3 cullerades d’oli en una paella i salta-hi les dues verdures amb l’all durant 6 minuts. Mescla els macarrons i el bròquil amb el pebrot tallat a tires i les verdures saltades i introdueix-los en una plata refractària. Pica les ametlles i escampa-les per sobre els macarrons amb el formatge ratllat. Posa-ho al forn a 180º durant 10 minuts i serveix-ho calent.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3390 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.