Canelons a la Barcelonesa

Ingredients

  • 18 Plaques de canalons
  • 2 tasses de salsa beixamel espessa
  • 50 grams de mantega
  • 150 grams de ceba trinxada
  • 100 grams de fetge d'au
  • 250 grams de pernil
  • 1 copa de licor plena de xerès

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba en una cassola amb mantega.
Quan estigui tova, afegeix el fetge i el pernil.
Quan es vegi rostit incorpora el xerès i deixa que redueixi.
Pica ben fins als ingredients, afegeix la salsa beixamel i omple els canelons amb aquesta massa.
Arrebossa els canelons i fregeix en abundant oli calent.
Servir de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1328 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: