Canelons a la Barcelonesa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 Plaques de canalons
- 2 tasses de salsa beixamel espessa
- 50 grams de mantega
- 150 grams de ceba trinxada
- 100 grams de fetge d'au
- 250 grams de pernil
- 1 copa de licor plena de xerès
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba en una cassola amb mantega.
Quan estigui tova, afegeix el fetge i el pernil.
Quan es vegi rostit incorpora el xerès i deixa que redueixi.
Pica ben fins als ingredients, afegeix la salsa beixamel i omple els canelons amb aquesta massa.
Arrebossa els canelons i fregeix en abundant oli calent.
Servir de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1328 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.