Canelons a la bolonyesa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 150 grams de formatge mozzarella tallat a daus molt petits
- 50 grams de mantega
- 400 grams de carn de vedella
- 200 grams de carn de porc
- 1 tros d'api blanc pelat i picat fi
- 50 grams de xampinyons nets i picats fins
- 1 got de xerès
- Sal i pebre al gust
4 racions
Elaboració
En una cassola ofega els xampinyons amb la mantega durant 10 minuts i despres afegeix l'api
Quan estigui tou afegeix el xerès i espera que s'evapori, després incorpora la carn i deixa coure durant 25 minuts
Tritura tot ben fi, afegeix la mozzarella, barreja bé i omple els canelons
Cobreix amb salsa beixamel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
921 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.