Canelons casolans
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 350 grams de carn de vedella, estofada i triturada.
- 200 grams de salsitxes
- 100 grams de formatge parmesà ratllat.
- 30 grams d'oli d'oliva.
- 6 cullerades d'extracte de tomàquet.
- 2 cebes.
- 2 grans d'all.
- Molla de pa remullada en brou
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, daura les cebes amb els alls.
Afegeix la carn de les salsitxes i la de vedella, cou durant 5 minuts remenant de tant en tant, fins aconseguir una massa homogènia.
Incorpora l'extracte de tomàquet, la molla de pa i 25 grams de formatge parmesà, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb salsa beixamel, escampar-la resta de formatge i gratina.
Serveix ben calents
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1248 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.