Canelons Gourand

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 400 grams de pit de pollastre rostit
  • 100 grams de pernil cuit
  • 100 grams de greix de ronyó
  • 2 salsitxes de Frankfurt
  • 2 ous
  • 3 llesques de pa de motlle remullades en llet
  • 1 vaset de brandi
  • 1 cullerada de condiment per a rostits
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Amb el greix de ronyó ofega el pit, el pernil i les salsitxes durant 10
minuts
Quan estigui daurat, afegeix el brandi i cou fins que es redueixi.
Afegeix els ous lleugerament batuts i barreja bé.
En una picadora, barreja amb la resta dels ingredients, salpebra i finalment tritura.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, i gratina al
forn fins que prenguin un bonic color daurat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1092 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: