Canelons Gourand
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 400 grams de pit de pollastre rostit
- 100 grams de pernil cuit
- 100 grams de greix de ronyó
- 2 salsitxes de Frankfurt
- 2 ous
- 3 llesques de pa de motlle remullades en llet
- 1 vaset de brandi
- 1 cullerada de condiment per a rostits
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Amb el greix de ronyó ofega el pit, el pernil i les salsitxes durant 10
minuts
Quan estigui daurat, afegeix el brandi i cou fins que es redueixi.
Afegeix els ous lleugerament batuts i barreja bé.
En una picadora, barreja amb la resta dels ingredients, salpebra i finalment tritura.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, i gratina al
forn fins que prenguin un bonic color daurat
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1092 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.