Canelons de marisc
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 quilo de musclos nets.
- 9 vieires i la seva coral netes.
- 1 llauna de cranc picat fi.
- 1 got de cava.
- 50 grams de formatge gruyere ratllat.
- 80 grams de mantega.
- 40 grams de farina.
- Una cullerada d'extracte de tomàquet.
- 4 escalunyes.
- 1 ceba tallada a trossos grans.
- 1 manat de julivert.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Cou amb el cava, les vieires, els musclos, la ceba i el julivert durant 8 minuts.
Escórrer i conserva el brou.
Pica les vieires i els musclos.
En una paella amb la mantega, daura les escalunyes i també la farina, remena bé perquè no es cremi.
Afegeix el brou i remena fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorporar el marisc, el cranc, el formatge i el tomàquet, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb beixamel i formatge ratllat per sobre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1067 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.