Canelons de marisc

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo de musclos nets.
  • 9 vieires i la seva coral netes.
  • 1 llauna de cranc picat fi.
  • 1 got de cava.
  • 50 grams de formatge gruyere ratllat.
  • 80 grams de mantega.
  • 40 grams de farina.
  • Una cullerada d'extracte de tomàquet.
  • 4 escalunyes.
  • 1 ceba tallada a trossos grans.
  • 1 manat de julivert.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Cou amb el cava, les vieires, els musclos, la ceba i el julivert durant 8 minuts.
Escórrer i conserva el brou.
Pica les vieires i els musclos.
En una paella amb la mantega, daura les escalunyes i també la farina, remena bé perquè no es cremi.
Afegeix el brou i remena fins a aconseguir una salsa espessa.
Incorporar el marisc, el cranc, el formatge i el tomàquet, barreja bé i omple els canelons.
Cobreix amb beixamel i formatge ratllat per sobre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1067 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Eva Monteagudo Hidalgo diu:
Hola Joan,
tinc un dubte, els musclos els obro amb el cava o ja els poso oberts i nets?
gràcies
Joan Corminas diu:
Amiga Eva:
Els musclos s'obren juntament amb les vieires i el caba, el suc serà el brou per afegir després a la beixamel. Amb una forta abraçada
Joan.c

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: