Canelons de Gambes i Pebrots
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 24 gambes mitjanes.
- 1 pebrot vermell escalivat.
- 1 ceba picada fina.
- 1 copa de vi blanc sec.
- 8 ametlles torrades
- 1 culleradeta de farina.
- 1 gra d'all picat.
- Oli.
- Pebre roig
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli daura la ceba i quan estigui tova, afegeix l'all, la farina, el pebre roig i el vi, deixa fins que es redueixi.
Afegeix les gambes pelades i trossejades, el pebrot picat en juliana i les ametlles mòltes.
Salpebra al gust.
Omple els canelons, cobreixe'ls amb salsa beixamel i gratina fins que estiguin daurats
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
968 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.