Cordon Bleu de Patata
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 bossa de puré de patata (aprox. uns 750 grams)
- 4 rodanxes de formatge Gouda
- 4 talls de pernil cuit
- Sal i pebre
- Nou moscada
- Oli, per fregir
- 50 g de pa ratllat
- Farina
4 racions
Elaboració
Prepara el puré de patata, seguin les instruccions del fabricant, assaona amb sal, pebre i nou moscada i barreja.
Estira el puré de patata sobre una superfície enfarinada i talla en 8 rectangles.
Sobre 4 rectangles col•loca un tall de pernil i un de formatge, col•loca a sobre, un altre rectangle de puré i premsa fermament en les vores,
Passa cada rectangle per farina, ou i pa ratllat
Fregeix en oli calent fins que quedin amb un bonic color daurat.
Serveix de seguida
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
697 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.