Canelons de ragú de bou

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 300 grams de ragú de bou
  • 500 grams d'espinacs bullits escorreguts i picats fins
  • 1 cervell de xai bullit
  • 4 filets d'anxova picats

4 racions

Elaboració

Pique el ragú i barreja amb els espinacs, cou a foc lent
Pica les anxoves i el cervell, incorpora a la cassola i barreja bé remenant suaument
Omple els canelons i cobreix-los amb salsa mousse d'escalivada
Serveix de seguida.

Salsa mousse d'escalivada :

2 pebrots grans vermells
2 albergínies grans
2 decilitres de crema de llet
Sucre i
Sal
Rosteix els pebrots i les albergínies al grill del forn
Pela i elimina les llavors
Un cop nets, tritura en un recipient juntament amb la crema de llet, comprova el punt de sal i afegeix un pessic de sucre


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1142 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: