Canelons de ragú de bou
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 300 grams de ragú de bou
- 500 grams d'espinacs bullits escorreguts i picats fins
- 1 cervell de xai bullit
- 4 filets d'anxova picats
4 racions
Elaboració
Pique el ragú i barreja amb els espinacs, cou a foc lent
Pica les anxoves i el cervell, incorpora a la cassola i barreja bé remenant suaument
Omple els canelons i cobreix-los amb salsa mousse d'escalivada
Serveix de seguida.
Salsa mousse d'escalivada :
2 pebrots grans vermells
2 albergínies grans
2 decilitres de crema de llet
Sucre i
Sal
Rosteix els pebrots i les albergínies al grill del forn
Pela i elimina les llavors
Un cop nets, tritura en un recipient juntament amb la crema de llet, comprova el punt de sal i afegeix un pessic de sucre
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1142 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.