Cassola de Bròquil i verdures
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 750 g de bròquil
- 375 g de pastanagues
- 800 g de patates farinoses
- 3 cebes mitjanes
- 250 g de Botifarra fresca
- 25 g de mantega
- 4 cullerades de Brou de verdures
- 1/2 manat de julivert
- Sal
- Pebre blanc
4 racions
Elaboració
Neteja, renta i talla en petits florets de bròquil. Renta la pastanaga, talla per la meitat i talla a trossos en diagonal.
Pela, renta i talla la mitat de les patates a daus. Posa les patates restants en aigua freda.
Pela i pica la ceba.
Talla les salsitxes a rodanxes gruixudes.
Escalfa la mantega en una cassola gran.
Fregeix la ceba i la botifarra fresca. Afegeix les patates en cubs i les pastanagues, salteja breument.
Calenta 1 litre d' aigua i afegeix el brou. Cuina per uns 5 minuts. Ratlla finament les patates restants i afegeix juntament amb el bròquil al guisat, bull a foc lent durant altres 5 a 10 minuts.
Renta el julivert, espolsa’l, elimina l’aigua, asseca i pica’l ben fi.
Escampa el julivert en el guisat i assaona amb sal i pebre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1330 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.