Cassola de Bròquil i verdures

Ingredients

  • 750 g de bròquil
  • 375 g de pastanagues
  • 800 g de patates farinoses
  • 3 cebes mitjanes
  • 250 g de Botifarra fresca
  • 25 g de mantega
  • 4 cullerades de Brou de verdures
  • 1/2 manat de julivert
  • Sal
  • Pebre blanc

4 racions

Elaboració

Neteja, renta i talla en petits florets de bròquil. Renta la pastanaga, talla per la meitat i talla a trossos en diagonal.
Pela, renta i talla la mitat de les patates a daus. Posa les patates restants en aigua freda.
Pela i pica la ceba.
Talla les salsitxes a rodanxes gruixudes.
Escalfa la mantega en una cassola gran.
Fregeix la ceba i la botifarra fresca. Afegeix les patates en cubs i les pastanagues, salteja breument.
Calenta 1 litre d' aigua i afegeix el brou. Cuina per uns 5 minuts. Ratlla finament les patates restants i afegeix juntament amb el bròquil al guisat, bull a foc lent durant altres 5 a 10 minuts.
Renta el julivert, espolsa’l, elimina l’aigua, asseca i pica’l ben fi.
Escampa el julivert en el guisat i assaona amb sal i pebre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1330 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: