Canelons de carbassó

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 300 grams de carbassons
  • 1 albergínia
  • 4 tomàquets madurs
  • 2 grans d'all
  • 1 ramat d'herbes aromàtiques (sàlvia, romaní i llorer)
  • 1 Cullerada de julivert picat
  • 1 cullerada d'alfàbrega picada
  • 1 cullerada d'olives verdes picades
  • 2 cullerades de ceba picada
  • 2 cullerades de farina
  • 1/4 de litre de llet
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Talla l'albergínia a daus, sala i deixa escórrer durant 30 minuts
Pica els carbassons en juliana.
En una cassola amb oli, fregeix la ceba, l'all, l'albergínia i els carbassons i deixa
que s'evapori tota l'aigua que desprenguin.
Afegeix les 2 cullerades de farina, el tomàquet, les olives, el ramat d'herbes, sal
i espècies i remena a foc suau durant dos minuts.
Incorpora la llet, remena bé i deixa bullir 4 minuts, retirant després el ramat
d'herbes.
Farceix els canelons.
Es poden cobrir amb qualsevol salsa, excepte la salsa beixamel feta amb brou de
peix


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2476 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: