Canelons de carbassó
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 300 grams de carbassons
- 1 albergínia
- 4 tomàquets madurs
- 2 grans d'all
- 1 ramat d'herbes aromàtiques (sàlvia, romaní i llorer)
- 1 Cullerada de julivert picat
- 1 cullerada d'alfàbrega picada
- 1 cullerada d'olives verdes picades
- 2 cullerades de ceba picada
- 2 cullerades de farina
- 1/4 de litre de llet
- Oli i sal
4 racions
Elaboració
Talla l'albergínia a daus, sala i deixa escórrer durant 30 minuts
Pica els carbassons en juliana.
En una cassola amb oli, fregeix la ceba, l'all, l'albergínia i els carbassons i deixa
que s'evapori tota l'aigua que desprenguin.
Afegeix les 2 cullerades de farina, el tomàquet, les olives, el ramat d'herbes, sal
i espècies i remena a foc suau durant dos minuts.
Incorpora la llet, remena bé i deixa bullir 4 minuts, retirant després el ramat
d'herbes.
Farceix els canelons.
Es poden cobrir amb qualsevol salsa, excepte la salsa beixamel feta amb brou de
peix
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2476 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.