Canelons de carbassa
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 1200 grams de carbassa
- 8 ametlles torrades
- 150 grams de formatge parmesà ratllat
- 30 grams de confitura de gerds
- 2 ous durs
- Nou moscada i sal
4 racions
Elaboració
Bull la carabassa amb sal, escórre bé i aixafa amb una forquilla.
Afegeix el formatge parmesà, la confitura, les ametlles picades, els ous durs, la nou moscada i la sal.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge i gratina al gust
Notes
Per la salsa d'api veure la recepte "Canelons de carbassó i formatge"
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2279 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.