Canelons marins

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 500 grams de cloïsses
  • 500 grams de musclos
  • 500 grams de gambes
  • 300 grams de xampinyons picats fins
  • 1 vaset de vi blanc sec
  • 50 grams de mantega
  • 40 grams de farina
  • 1 got de llet
  • 2 grans d'all picats
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Escalfa les gambes, els musclos i les cloïsses amb el vi blanc i sal
En una cassola amb mantega daura els alls, afegeix els xampinyons i deixa coure
10 minuts
Afegeix la farina i fregeix una mica, després afegeix la llet i salpebra al gust,
sense deixa de remenar.
Pela les gambes, desprèn les closques dels musclos i les cloïsses, pica tot molt
bé i incorpora a la massa anterior.
Farceix els canelons i cobreix amb la salsa beixamel feta amb brou de peix

Notes

El brou de peix es pot preparar amb els caps i pells de les gambes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

842 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: