Canelons marins
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 500 grams de cloïsses
- 500 grams de musclos
- 500 grams de gambes
- 300 grams de xampinyons picats fins
- 1 vaset de vi blanc sec
- 50 grams de mantega
- 40 grams de farina
- 1 got de llet
- 2 grans d'all picats
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Escalfa les gambes, els musclos i les cloïsses amb el vi blanc i sal
En una cassola amb mantega daura els alls, afegeix els xampinyons i deixa coure
10 minuts
Afegeix la farina i fregeix una mica, després afegeix la llet i salpebra al gust,
sense deixa de remenar.
Pela les gambes, desprèn les closques dels musclos i les cloïsses, pica tot molt
bé i incorpora a la massa anterior.
Farceix els canelons i cobreix amb la salsa beixamel feta amb brou de peix
Notes
El brou de peix es pot preparar amb els caps i pells de les gambes
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
842 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.