Canelons marinada

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 1 quilo de musclos
  • 1/2 quilo de cloïsses
  • 100 grams de calamars
  • 1/2 got de xerès sec
  • 6 alls
  • 4 cullerades d'oli
  • 1 tassa de salsa beixamel espessa
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Posa els musclos i les cloïsses a foc viu.
Quan estiguin oberts, escorre i desprèn les closques.
Pica tot molt petit amb un ganivet.
En una cassola amb oli, sofregeix els alls, afegeix els calamars ja nets i ofega durant 5 minuts.
Després agrega el xerès i deixa que redueixi, salpebra al gust.
Incorpora la salsa beixamel espessa, els musclos i les cloïsses, barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

871 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: