Canelons marinada
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Ingredients
- 18 plaques de canelons
- 1 quilo de musclos
- 1/2 quilo de cloïsses
- 100 grams de calamars
- 1/2 got de xerès sec
- 6 alls
- 4 cullerades d'oli
- 1 tassa de salsa beixamel espessa
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Posa els musclos i les cloïsses a foc viu.
Quan estiguin oberts, escorre i desprèn les closques.
Pica tot molt petit amb un ganivet.
En una cassola amb oli, sofregeix els alls, afegeix els calamars ja nets i ofega durant 5 minuts.
Després agrega el xerès i deixa que redueixi, salpebra al gust.
Incorpora la salsa beixamel espessa, els musclos i les cloïsses, barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa beixamel feta amb brou de peix
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
871 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.