Canelons variats
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams de carn picada.
- 100 grams de salsitxa sense pell.
- 100 grams de cansalada viada picada fina.
- 75 cc de vi negre.
- 50 grams de bolets secs, remullats 2 hores abans.
- 1 pastanaga.
- 1 cor d'api picat fi.
- 1 ceba picada fina.
- 1 porro picat fi.
- 125 cc d'oli.
- 50 grams de mantega.
- 2 cullerades de concentrat de tomàquet.
- ½ litre de brou.
- Nou moscada, sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, daura la ceba. Afegeix el porro i, quan s'estovi, l'api i la pastanaga.
Deixa 20 minuts a foc suau.
Afegeix la cansalada i cou 10 minuts més i després el vi, fins que redueixi.
Incorpora els bolets i el tomàquet.
Afegeix la salsitxa i la carn, que coguin durant 15 minuts i incorpora el brou i la sal, el pebre i la nou moscada.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1165 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.