Canelons variats

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de carn picada.
  • 100 grams de salsitxa sense pell.
  • 100 grams de cansalada viada picada fina.
  • 75 cc de vi negre.
  • 50 grams de bolets secs, remullats 2 hores abans.
  • 1 pastanaga.
  • 1 cor d'api picat fi.
  • 1 ceba picada fina.
  • 1 porro picat fi.
  • 125 cc d'oli.
  • 50 grams de mantega.
  • 2 cullerades de concentrat de tomàquet.
  • ½ litre de brou.
  • Nou moscada, sal i pebre.

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura la ceba. Afegeix el porro i, quan s'estovi, l'api i la pastanaga.
Deixa 20 minuts a foc suau.
Afegeix la cansalada i cou 10 minuts més i després el vi, fins que redueixi.
Incorpora els bolets i el tomàquet.
Afegeix la salsitxa i la carn, que coguin durant 15 minuts i incorpora el brou i la sal, el pebre i la nou moscada.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1165 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: