Canelons de la granja
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 1 pit de pollastre desossat.
- 3 fetges de pollastre.
- 5 talls de pernil serrà picat.
- 50 grams de formatge parmesà ratllat.
- 3 cullerades de crema de llet.
- 1 culleradeta de marduix picat.
- Mantega.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Fregir el pit amb la mantega, els fetges i el marduix.
Picar bé i deixar que refredi.
Afegir llavors el formatge, el pernil i la crema de llet, salpebrar al gust.
Farcir els canelons i cobrir amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
715 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.