Canelons a la florentina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 1 quilo d'espinacs bullits, escorreguts i picats.
  • 125 cc de crema de llet.
  • 2 ous.
  • 50 grams de mantega.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola fon la mantega, afegeix els espinacs i ofega 10 minuts, a foc suau, remenant bé.
Bat els ous amb la crema de llet i el formatge parmesà i afegeix els espinacs.
Rectifica de sal i afegeix pebre i nou moscada, remena durant 2 minuts amb una espàtula de fusta.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa mixta de beixamel amb tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: