Canelons d'endívies a la rústica
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 4 endívies picades menudes.
- 150 grams de bacó picat.
- 250 grams de pernil dolç picat.
- 1 ceba ben picada.
- 1 pebrot verd tallat a quadrets.
- 1 pebrot vermell tallat a quadrets.
- 2 cullerades de julivert picat.
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli ofega la ceba.
Quan estigui tova, afegeix el bacó i deixa daurar.
Afegeix els pebrots i quan comencin a estar tous, incorpora les endívies i el pernil i deixa coure durant 15 minuts.
afegeix el julivert, la nou moscada, la sal i el pebre.
Barreja bé tots els ingredients.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
936 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.