Macarrons al forn amb verdures
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200g de colinap
- 150 g d'api
- 300 g de macarrons petits curvats
- Aigua salada, bullint
- 250 g de ricotta
- 3 ous
- Sal i pebre
- 150 g de formatge mozzarella
- 2 cullerades d'orenga
4 racions
Elaboració
Talla la colinap i l'api en trossos petits.
Cuina els macarrons i les verdures en aigua bullint amb sal durant uns 6 minuts, escorre i reserva.
En un bol gran barreja i assaona la ricotta amb els ous, afegeix la pasta i les verdures i barreja bé.
Col·loca la barreja escampada sobre la safata del forn forrada amb paper d'enfornar
Talla la mozzarella a daus i reparteix per tota la superfície
Talla l'orenga més bé gros i espolvoreja sobre la safata, enforna el conjunt al centre del forn durant uns 15 minuts a 180 graus.
Serveix tot seguit
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1854 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.