Canelons amb Col

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de carn de porc rostida i picada.
  • 200 grams de carn de vedella rostida i picada.
  • 1 col arrissada petita bullida.
  • 1 gra d'all picat.
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat.
  • 20 grams de mantega.
  • Una mica de romaní en pols.
  • Sàlvia.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ofega amb una mica de mantega la col, prèviament bullida, i l'all picat.
Afegeix la carn picada, el formatge parmesà, la sàlvia, la sal, el pebre, la nou moscada i el romaní.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, empolvora amb formatge ratllat i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

900 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: