Canelons amb Col
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams de carn de porc rostida i picada.
- 200 grams de carn de vedella rostida i picada.
- 1 col arrissada petita bullida.
- 1 gra d'all picat.
- 50 grams de formatge parmesà ratllat.
- 20 grams de mantega.
- Una mica de romaní en pols.
- Sàlvia.
- Nou moscada.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega amb una mica de mantega la col, prèviament bullida, i l'all picat.
Afegeix la carn picada, el formatge parmesà, la sàlvia, la sal, el pebre, la nou moscada i el romaní.
Omple els canelons, cobreix amb salsa beixamel, empolvora amb formatge ratllat i gratina.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
900 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.