Penne –Plumas amb salsa de cansalada viada i Salvia

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Salsa de cansalada:

  • 100 g de cansalada en daus petits
  • 1 ceba, finament picada
  • 8-10 fulles de sàlvia, finament picadas
  • 1,5 dl de vi blanc o brou de carn
  • 400 grams de tomàquets picats i pelats
  • Sal
  • Pebre acabat de moldre
  • 500 g Penne
  • Formatge gruyere ratllat
  • Salvia per adornar

4 racions

Elaboració

salsa:

Fregir la cansalada amb la ceba i la sàlvia.
Afegeix el vi o brou i deixe coure lleugerament.
Afegir els tomàquets pelats, i cuina a foc lent cobert durant 10-15 minuts, remenant sovint, assaona al teu gust.
Cuina les plumas en aigua bullint amb sal fins que estiguin al dente, escórrer,serveix amb plats previamen escalfats i esten salsa i formatge pel damunt, decora amb amb fulles de salvia.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1213 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: