Peix al forn
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de filets de peix fresc, per exemple, Halibut, bacallà, abadejo, etc.
- 1 llauna de tomàquets cherry, o 400 grams tomàquets frescos
- Pesto verd d'alfàbrega
- 100 g de formatge Parmesa o Pecchorino
- 1 xapata petita
- Sal i pebre de diferents colors,
2 racions
Elaboració
En primer lloc, els peixos s'assequen amb paper absorbent de cuina.
Assaona molt bé amb sal i pebre pels dos costats. A continuació, posa el peix en una font per forn.
A la part superior del peix, aplica una capa de pesto, segons el gust, però no gaire gruixut.
A continuació, reparteix la llauna de tomàquets cherry pelats (si t'agrada, també pots fer servir tomàquet pelat "normal" fresc o de la llauna), als costats del peix, assaona amb sal i pebre al gust.
Com a pas final distribueix el formatge ratllat a la part superior de la font i col•loca al forn uns 20 minuts.
Si t'agrada una mica picant, es pot abans que el pesto, aplica una capa de Sambal Olek, i continuar com abans hem explicat.
Abans de escampar el formatge, es poden col•locar unes quantes olives negres pel damunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2355 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.