Canelons Festius

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de carn de vedella picada.
  • 300 grams de carn de porc picada.
  • 70 grams de cansalada viada.
  • 70 grams de ceba.
  • 1 ou.
  • 1 panet mullat amb llet calenta i escorregut.
  • 1 copa de xerès.
  • 1 cullerada de julivert picat.
  • Escorça de llimona ratllada.
  • Pebre blanc.
  • Pebre de Caiena.
  • Pebre de Jamaica.
  • Cardamom en pols.
  • Alfàbrega.
  • Sal

4 racions

Elaboració

En una cassola fregeix la cansalada, picada fina i sense pell.
Afegeix la ceba picada, el xerès, la carn de vedella i la de porc, deixa-ho coure tot durant 10 minuts.
Després afegeix el panet, l'ou, el julivert, la ratlladura de llimona i un pessic de cadascuna de les espècies.
Omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

776 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: