Canelons Festius
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 300 grams de carn de vedella picada.
- 300 grams de carn de porc picada.
- 70 grams de cansalada viada.
- 70 grams de ceba.
- 1 ou.
- 1 panet mullat amb llet calenta i escorregut.
- 1 copa de xerès.
- 1 cullerada de julivert picat.
- Escorça de llimona ratllada.
- Pebre blanc.
- Pebre de Caiena.
- Pebre de Jamaica.
- Cardamom en pols.
- Alfàbrega.
- Sal
4 racions
Elaboració
En una cassola fregeix la cansalada, picada fina i sense pell.
Afegeix la ceba picada, el xerès, la carn de vedella i la de porc, deixa-ho coure tot durant 10 minuts.
Després afegeix el panet, l'ou, el julivert, la ratlladura de llimona i un pessic de cadascuna de les espècies.
Omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
776 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.