Canelons de York
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 250 grams de pernil dolç.
- 150 grams de carn de porc picada.
- 100 grams de formatge ratllat.
- 25 grams de mantega.
- 1 ceba.
- 2 ous.
- 1 cullerada d'extracte de tomàquet.
- 3 cullerades de crema de llet.
- Julivert.
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba en la mantega i afegeix el pernil, la carn de porc, l'extracte de tomàquet i la crema de llet.
Retira del foc i afegeix els ous, el formatge i el julivert.
Posa al foc de nou.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge pel damunt i gratina al teu gust.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.