Canelons al gust del Mar
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 100 grams de gambes.
- 400 grams de rap.
- 250 grams de musclos.
- 50 grams de mantega.
- 1/2 quilo de tomàquets madurs o 8 cullerades d'extracte de tomàquet.
- 1 tassa de llet.
- 1 copa de vi.
- Suc de llimona.
- Sal
4 racions
Elaboració
Obre els musclos al vapor.
Escalfa el rap tapat i al forn, amb sal i la copa de vi.
Escalfa també les gambes en una paella amb el suc de llimona i deixa coure 7 minuts.
Pela les gambes, separa els musclos, escorre el rap i tritureu tot.
Fon la mantega i barreja el rap, les gambes i els musclos juntament amb l'extracte de tomàquet i la llet.
Quan tot estigui ben barrejat, omple els canelons i cobreix amb salsa d'api
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
654 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.