Canelons d'espinacs a la Catalana
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 2 quilos d'espinacs bullits, escorreguts i picades.
- 200 grams de pernil serrà picats Fins.
- 100 grams de panses de Màlaga.
- 50 grams de pinyons.
- 1 ceba picada fina.
- 1 gra d'all.
- 4 cullerades de concentrat de tomàquet.
- 1 copeta de xerès.
- Oli, canyella, sal i pebre
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba i l'all, afegeix el xerès i deixa que redueixi.
Afegeix el tomàquet, els pinyons, les panses, el pernil i els espinacs, remou bé.
Condimenta amb canyella i salpebra al gust.
Omple els canelons i cobreix amb salsa de xampinyons.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.