Lasanya de carn de boví i carbassa

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 Safata refractària de 36 × 26 cm
  • Paper d'alumini per cobrir
  • Mantega per engrasa la safata

Salsa :

  • 500 grams de carn de boví tallada a tires fines
  • Mantega clarificada
  • 1 cullerada i mitja de farina
  • 1 ceba picada
  • 1 gra d'all , picat
  • 50 g d'api , net , tallat petit
  • 2 cullerades de puré de tomàquet
  • 3 dl de brou de carn
  • Sal , pebre ,
  • Pebre vermell
  • 3 dl nata líquida

Sal , pebre , nou moscada:

  • 250-300 g de fulles de lasanya
  • 550 g de carn de carbassa , tallada molt fina
  • 125 g de formatge Gruyère ,
  • 60 g de formatge Sbrinz ,

4 racions

Elaboració

Fregeix la carn en mantega clarificada, en dues vegadas. Al final cuan ja esta casi cuita, scampar ¾ de cullerada de farina i fregir uns instants, aparta del foc i reserva
Sofregeix la ceba, l’all i l'api en mantega clarificada, afegeix el puré de tomàquet i salta breument .
Deglaze amb brou , afegeix la carn , portar a ebullició, assaona i cuina a foc lent durant 10 minuts .
Assaona la nata.
Distribueix la salsa de carn, la crema, la lasanya, la carbassa i el formatge Gruyère en capes, en la safata preparada.
Inicia i acaba amb la crema .
Escampa formatge Sbrinz pel damunt .
Cobreixi la safata amb paper d'alumini i colocala a la part de baix del forn..
Cou al forn, pre - escalfat a 180 graus durant 25 minuts .
Augmenta el foc del forn a 230 graus , treu el paper d'alumini . i cou la Lasanya de 20 a 25 minuts .


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1668 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: