Lasanya de carn de boví i carbassa
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Safata refractària de 36 × 26 cm
- Paper d'alumini per cobrir
- Mantega per engrasa la safata
Salsa :
- 500 grams de carn de boví tallada a tires fines
- Mantega clarificada
- 1 cullerada i mitja de farina
- 1 ceba picada
- 1 gra d'all , picat
- 50 g d'api , net , tallat petit
- 2 cullerades de puré de tomàquet
- 3 dl de brou de carn
- Sal , pebre ,
- Pebre vermell
- 3 dl nata líquida
Sal , pebre , nou moscada:
- 250-300 g de fulles de lasanya
- 550 g de carn de carbassa , tallada molt fina
- 125 g de formatge Gruyère ,
- 60 g de formatge Sbrinz ,
4 racions
Elaboració
Fregeix la carn en mantega clarificada, en dues vegadas. Al final cuan ja esta casi cuita, scampar ¾ de cullerada de farina i fregir uns instants, aparta del foc i reserva
Sofregeix la ceba, l’all i l'api en mantega clarificada, afegeix el puré de tomàquet i salta breument .
Deglaze amb brou , afegeix la carn , portar a ebullició, assaona i cuina a foc lent durant 10 minuts .
Assaona la nata.
Distribueix la salsa de carn, la crema, la lasanya, la carbassa i el formatge Gruyère en capes, en la safata preparada.
Inicia i acaba amb la crema .
Escampa formatge Sbrinz pel damunt .
Cobreixi la safata amb paper d'alumini i colocala a la part de baix del forn..
Cou al forn, pre - escalfat a 180 graus durant 25 minuts .
Augmenta el foc del forn a 230 graus , treu el paper d'alumini . i cou la Lasanya de 20 a 25 minuts .
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1668 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.