Sopa de patates amb llet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba finament picada
- Mantega per sofregir
- 600 g de patates farinoses tallades a trossos,
- 2 cullerades de fulles de marduix
- 2,5 dl de brou de verdures ben fort
- 7,5 dl de llet
- Sal
- Pebre
- Marduix i flocs de formatge per decorar
4 racions
Elaboració
Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les patates i les fulles de marduix, aboca el brou i la llet, i cuina de 20 a 25 minuts o fins que les patates estiguin toves.
Fes un puré i assaona al gust
Serveix la sopa en plats o bols calents, acompanya de pa ben cruixent i salsitxes de Viena
Adorna amb marduix i flocs de formatge.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
942 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.