Sopa de patates amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba finament picada
  • Mantega per sofregir
  • 600 g de patates farinoses tallades a trossos,
  • 2 cullerades de fulles de marduix
  • 2,5 dl de brou de verdures ben fort
  • 7,5 dl de llet
  • Sal
  • Pebre
  • Marduix i flocs de formatge per decorar

4 racions

Elaboració

Sofregeix la ceba en la mantega, afegeix les patates i les fulles de marduix, aboca el brou i la llet, i cuina de 20 a 25 minuts o fins que les patates estiguin toves.
Fes un puré i assaona al gust
Serveix la sopa en plats o bols calents, acompanya de pa ben cruixent i salsitxes de Viena
Adorna amb marduix i flocs de formatge.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

942 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: