Canelons fregits
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 Plaques de canelons.
- 200 grams de carn magra.
- 4 fetges de pollastre.
- 50 grams de pernil dolç.
- 1 cervell de xai.
- 1 ceba.
- 1 ou.
- 1 tòfona.
- 1 copa de xerès.
- 50 grams de formatge parmesà ratllat.
- 3 cullerades d'extracte de tomàquet.
- Oli, Sal i Pebre
4 racions
Elaboració
Ofega en oli calent la ceba picada ben fina, afegeix la carn i cou 10 minuts.
Afegeix el Jerez i deixa reduir a foc viu durant 10 minuts
Afegeix l'ou i la tòfona.
En un altra cassola ofega 2 o 3 minuts els fetges, el pernil i el cervell, afegeix l'extracte de tomàquet i salpebra al gust.
Tritura tot junt i omple els canelons
Aquest canelóns s'arrebossen amb pasta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1268 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.