Canelons als Tres Formatges
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 Plaques de canelons.
- 200 grams de formatge mozzarella.
- 100 grams de formatge parmesà ratllat.
- 200 grams de Mató.
- 50 grams de panses sense os.
- 2 ous durs.
- Sal i pebre negre acabat de moldre.
4 racions
Elaboració
Aixafa bé amb una forquilla el mató, afegeix la mozzarella picada ben petita, el formatge parmesà, les panses, els ous, la sal i el pebre.
Barreja bé de tots ingredients.
Farceix els canelons i cobreix amb salsa de tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2017 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.