Canelons Arrebossats
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 200 grams d'ametlles torrades i ratllades.
- 100 grams de panses remullades durant 2 hores.
- 200 grams de pernil dolç picat fi.
- 200 grams de formatge parmesà ratllat.
- 2 ous.
- 1 llimona.
- 1 cullerada de pa ratllat.
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Barreja les ametlles amb el formatge parmesà, la raspadura de llimona, el pa ratllat, els ous lleugerament batuts, el pernil dolç i les panses.
Condimenta amb nou moscada, sal i pebre al gust.
Omple amb aquesta massa els canelons i arrebossa amb pasta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1297 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.