Canelons de Llonganissa

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de carn de vedella.
  • 200 grams de llonganissa.
  • 6 alls petits picats.
  • 1 ceba picada molt fina.
  • 1 tronc d'api blanc, picat molt fi.
  • 1 pastanaga picada molt fina.
  • 1/2 got de vi blanc sec.
  • 8 cullerades d'oli d'oliva.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba, en oli, durant 3 minuts, afegeix el vi i deixa reduir 6 minuts.
Després posa els alls, l'api i la pastanaga i cou durant 15 minuts.
Afegeix la llonganissa, en rodanxes i sense la pell i a continuació la carn de vedella.
Quan la carn estigui cuita, salpebra al gust i passa-per la trituradora.
Omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

779 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: