Canelons de Llonganissa
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 300 grams de carn de vedella.
- 200 grams de llonganissa.
- 6 alls petits picats.
- 1 ceba picada molt fina.
- 1 tronc d'api blanc, picat molt fi.
- 1 pastanaga picada molt fina.
- 1/2 got de vi blanc sec.
- 8 cullerades d'oli d'oliva.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Ofega la ceba, en oli, durant 3 minuts, afegeix el vi i deixa reduir 6 minuts.
Després posa els alls, l'api i la pastanaga i cou durant 15 minuts.
Afegeix la llonganissa, en rodanxes i sense la pell i a continuació la carn de vedella.
Quan la carn estigui cuita, salpebra al gust i passa-per la trituradora.
Omple els canelons i cobreix amb salsa beixamel.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
779 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.