Canelons Romanov

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 600 grams de carn picada de vedella.
  • 100 grams de cansalada viada, picada fina.
  • 2 rovells d'ou.
  • 2 cebes, picades fines.
  • 150 grams de xampinyons, picats fins.
  • 50 grams de formatge rocafort ratllat.
  • 2 cullerades de cerfull, picat fi

4 racions

Elaboració

En una cassola amb oli, daura la cansalada i ofega la ceba.
Incorpora els xampinyons i quan ja no quedi aigua, afegeix la vedella i cou durant 15 minuts a foc mitjà.
Aparta del foc, barreja els rovells d'ou, i torna al foc sense deixar de remenar, fins que espesseixi.
Incorpora seguidament el formatge, la sal, el pebre al gust i el cerfull picat.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi el formatge i gratina al gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

693 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: