Canelons Romanov
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 600 grams de carn picada de vedella.
- 100 grams de cansalada viada, picada fina.
- 2 rovells d'ou.
- 2 cebes, picades fines.
- 150 grams de xampinyons, picats fins.
- 50 grams de formatge rocafort ratllat.
- 2 cullerades de cerfull, picat fi
4 racions
Elaboració
En una cassola amb oli, daura la cansalada i ofega la ceba.
Incorpora els xampinyons i quan ja no quedi aigua, afegeix la vedella i cou durant 15 minuts a foc mitjà.
Aparta del foc, barreja els rovells d'ou, i torna al foc sense deixar de remenar, fins que espesseixi.
Incorpora seguidament el formatge, la sal, el pebre al gust i el cerfull picat.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi el formatge i gratina al gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
693 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.