Canelons Rossini
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 250 grams de carn magra de porc.
- 5 fetges de pollastre.
- 1/2 cervell de vedella.
- 100 grams de pernil serrà.
- 1 ou.
- 100 grams de foie gras.
- 25 grams de mantega de porc.
- 1 vaset de xerès.
- 1 copeta de brandi.
- 4 cullerades d'extracte de tomàquet.
- 1 ceba mitjana.
- 20 grams de farina.
- 1 decilitre de brou.
- 1 decilitre de llet.
- 1 tòfona.
- Llorer.
- Nou moscada.
- Sal i pebre.
4 racions
Elaboració
Bull el cervell i pica la ceba i el pernil
En una cassola ofega la ceba en la mantega.
Quan estigui tova afegeix la carn i els fetges, i cou fins que es facin bé.
Afegeix la farina, el xerès i el brandi, i deixa fins que redueixi.
Passa tot per la picadora amb el pernil, el cervell, la tòfona i el foie gras.
De nou posa tot a la cassola, i al foc, afegeix l'extracte de tomàquet i l'ou, i sense deixar de remena, incorpora el brou, la llet, la nou moscada, el pebre al gust, la sal i el llorer.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge i gratina al gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1752 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.