Canelons Rossini

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 250 grams de carn magra de porc.
  • 5 fetges de pollastre.
  • 1/2 cervell de vedella.
  • 100 grams de pernil serrà.
  • 1 ou.
  • 100 grams de foie gras.
  • 25 grams de mantega de porc.
  • 1 vaset de xerès.
  • 1 copeta de brandi.
  • 4 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 1 ceba mitjana.
  • 20 grams de farina.
  • 1 decilitre de brou.
  • 1 decilitre de llet.
  • 1 tòfona.
  • Llorer.
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Bull el cervell i pica la ceba i el pernil
En una cassola ofega la ceba en la mantega.
Quan estigui tova afegeix la carn i els fetges, i cou fins que es facin bé.
Afegeix la farina, el xerès i el brandi, i deixa fins que redueixi.
Passa tot per la picadora amb el pernil, el cervell, la tòfona i el foie gras.
De nou posa tot a la cassola, i al foc, afegeix l'extracte de tomàquet i l'ou, i sense deixar de remena, incorpora el brou, la llet, la nou moscada, el pebre al gust, la sal i el llorer.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa d'api, escampa-hi formatge i gratina al gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: